Direct contact (0113) 221873

Novatube vervangt lekke verwarmingsleidingen

Novatube Goes Drukverlies in uw CV-ketel en een hoge gasrekening? 

Als u vaak uw CV-ketel moet bijvullen, uw radiatoren niet of niet geheel warm worden of het gevoel heeft dat uw woning niet lekker warm is, kan het zijn dat uw verwarmingsleidingen lek of verstopt zijn. Doordat deze cv-leidingen ingegoten zijn in de vloer zijn ze echter niet toegankelijk. Van Gilst heeft hiervoor de oplossing! Met behulp van de gepatendeerde apparatuur van NovaTube vervangen wij uw lekke radiatorleidingen in de vloer in een handomdraai zonder overlast voor de bewoner(s).

Verwarmingsleidingen vervangen zonder hak- of breekwerk

Of uw radiatorleidingen nu zijn ingegoten in de betonvloer, gietvloer of een andere afwerkvloer. Met een speciaal trekapparaat verwisselen wij de lekke leidingen in de mantelbuis door een nieuwe kunststof meerlagenbuis zonder de vloer te openen. De kunststof meerlagenbuis gaat jaren langer mee dan de oude leiding. Om de kwaliteit te waarborgen vernieuwen wij ook altijd de verdeler en aansluitkoppelingen aan de radiatoren. Daarmee profiteert u niet alleen van 20 jaar garantie op het nieuwe systeem, maar ook op een aangenamere temperatuur in huis en een nog aangenamere gasrekening! Lees hier meer over het vervangen van uw lekkende leiding door Novatube.

Novatube brochure

Installatiebedrijf Van Gilst is dealer van NovaTube – de leiding oplossing – voor Zuid-West Nederland. Bel (0113) 221873 of stuur een e-mail naar info@installatiebedrijfvangilst.nl 

 

Neem contact met ons op: