Direct contact (0113) 221873

Dakgootpreventie

Dakgoten bladvrij

Uw dakgoten bladvrij met: Dakgootpreventie

Voor het bladvrij houden van uw dakgoten kunnen wij u van dienst zijn met het unieke systeem van Dakgootpreventie. De dakgootrooster van Dakgootpreventie is een systeem die er voor zorgt dat u nooit meer uw dakgoten hoeft schoon te maken. Naast de dakgootrooster bieden wij ook de marterschroot/vogelschroot en solarschroot van Dakgootpreventie aan. Dit systeem zorgt er voor dat steenmarters, muizen en vogels zich niet meer in uw dakgoot, onder uw dakpannen of zonnepanelen kunnen nestelen. 

Dakgootpreventie levert een rooster dat op uw bestaande dakgoot geplaatst wordt. Bladeren en takjes blijven hierop liggen waardoor uw dakgoot niet verstopt raakt. Zodra de bladeren op het rooster drogen, blaast de wind het rooster vanzelf weer schoon. U hoeft dus nooit meer de ladder op om de dakgoot vrij te maken!

Wij zijn uw dakgootpreventie dealer in regio Goes, Kapelle, Kortgene, Middelburg en S'-Heer Hendrikskinderen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Uw dakgoten gaan langer mee

Doordat bladeren niet in uw dakgoot blijven liggen, gaat uw dakgoot veel langer mee. Met name zuren uit rottende bladeren tasten uw dakgoot aan, maar ook UV-straling van zonlicht. Het systeem van Dakgootpreventie reduceert de UV-straling met 60%. U heeft hierdoor jarenlang onderhoudsvrije dakgoten. Installatiebedrijf Van Gilst is Dakgootpreventie-dealer in de gemeenten Goes, Middelburg, Noord-Beveland Reimerswaal en omstreken. Ook buiten deze gemeenten leveren wij Dakgootpreventie, zelfs tot in België.

Dakgoten vervangen of repareren

Naast het plaatsen van het Dakgootpreventiesysteem, verzorgen wij tevens het onderhouden, reparaties en het vervangen van zinken en kunststof dakgoten. Is uw dakgoot lek? Wij renoveren uw dakgoot met EPDM afdichtingsmateriaal. Dit duurzame en onderhoudsarme materiaal is blijvend elastisch en bestand tegen UV-straling. Zo kunt u weer jaren vooruit! Is uw dakgoot niet meer te dichten met EPDM? Dan vervangen wij uw dakgoot volledig door een nieuw zinken of kunststof exemplaar. Zelfs de hemelwaterafvoer wordt tot aan de riolering vernieuwd. 

Neem contact met ons op: