Direct contact (0113) 221873

Vloerverwarming

Vloerverwarming Goes Installatiebedrijf Van Gilst levert u vakwerk op het gebied van vloerverwarming. Wij werken met een hoogwaardig kwaliteitsproduct dat zich in positieve zin duidelijk onderscheidt en thuishoort in de top van de markt. Een perfecte werking gecombineerd met optimale veiligheid en een grote toepasbaarheid.

Infrezen van vloerverwarming

Ook voor het laten infrezen (inslijpen) van uw vloerverwarming bent u bij Installatiebedrijf van Gilst aan het juiste adres. Vanaf de verdeler frezen wij de verschillende groepen slangen in de vloer. Afhankelijk van de af te leggen afstand van de vloerverwarming is het noodzakelijk om te kiezen voor verschillende groepen. Hierdoor blijft het water en daarmee uw vloer op alle plekken evenredig warm. 

Voerverwarming in combinatie met warmtepompinstallatie

Overweegt u in de toekomst een warmtepomp installatie aan te schaffen? Zet dan nu alvast de eerste stap door vloerverwarming aan te leggen. Warmtepompinstallaties worden namelijk altijd geinstalleerd in combinatie met vloerverwarming. Lees hier meer over warmtepompinstallaties.

Wilt u meer informatie over onze vloerverwarming installaties? Neem contact met ons op.

Neem contact met ons op: