Direct contact (0113) 221873

CV installatie

Nefit CV-ketel Goes Installatiebedrijf Van Gilst verzorgt de installatie of vernieuwing van uw centrale verwarming en staat garant voor kwaliteit en service. Denk ook aan het ontluchten van uw verwarming. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw goed verwarmde leefomgeving. Ook kunt u bij ons terecht voor deskundig advies en onderhoud. Heeft u een storing in uw cv-ketel? Maak een afspraak en wij komen bij u langs.

Preventieve vervanging branders of Inruiloptie Nefit Topline-ketel

Heeft u een Nefit TopLine die gemonteerd is tussen 01-01-2006 en 31-12-2009? Dan vervangen wij de brander kosteloos tijdens het eerstvolgende reguliere onderhoud. Lees hier meer over de preventieve vervanging van de branders of maak gebruik van de Inruiloptie.

Duurzaam verwarmen

Duurzame energiebronnen zijn de toekomst. Daarom richt Installatiebedrijf Van Gilst zich op technologische ontwikkelingen voor alternatieve energie. Wij installeren o.a. warmtepompen, pelletkachels, pelletketels en zonneboilers

Het systeem Nefit Enviline haalt energie uit de buitenlucht voor een aangenaam binnenklimaat. Dit systeem is uit te breiden met zonnepanelen, -collectoren en een zonneboiler voor een energieneutrale woning. Voor duurzame energieoplossingen zijn subsidies beschikbaar.

Maak een afspraak om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken via info@installatiebedrijfvangilst.nl of bel 0113-221873. 

 

Brochures Nefit

Nefit ProLine NxT
Nefit Moduline Easy
Nefit SolarLine
Nefit Trendline II

Brochures Remeha

Calenta
Calora Tower
Tzerra
iSense | qSense

Brochures Vaillant

Vaillant Geyser
Vaillant HR-ketels

Brochures Intergas

Kombi Kompakt HReco
Kombi Kompakt HRE

 

Welke HR ketel past bij mij

Neem contact met ons op: