Direct contact (0113) 221873

Sanitaire installaties

Nieuwe badkamer Goes Bij Installatiebedrijf Van Gilst kunt u terecht voor deskundig advies, de levering en installatie van sanitair en complete badkamers. Uw sanitair en badkamer wordt volledig door ons geplaatst, met oog voor detail! Onze installateurs en loodgieters staan garant voor professionaliteit en kwaliteit. Ook voor structureel onderhoud aan sanitaire installaties zoals de sanibroyeur kunt u bij ons terecht.

Badkamer levensloopbestendig maken kan al in 1 dag

Ook voor het levensloopbestendig maken van uw badkamer bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren en monteren alle mogelijke veiligheidsvoorzieningen zoals anti-slip, ondersteuningsbeugels of een inklapbaar zitje. Zonder ingrijpende verbouwing kan al in één dag een nieuwe veilige seniorendouche of mindervalidendouche gerealiseerd worden. Bekijk de mogelijkheden voor een seniorendouche bij Van Gilst Sanitair.

Kies voor de kwalitatief hoogwaardige producten van Grohe

Installatiebedrijf Van Gilst in Goes staat garant voor professionaliteit, kwaliteit en vakbekwaam personeel. Dat combineert natuurlijk fantastisch met de hoogwaardige Duitse degelijkheid van Grohe.  

 

 

Sanitaire installaties Goes

Nieuwe badkamer in één dag

Neem contact met ons op: