Direct contact (0113) 221873

  Nieuwere berichten

Nieuws

Tot maandag 21 augustus 2017 is alleen onze storingsmonteur werkzaam. Daardoor blijven wij bereikbaar en beschikbaar voor dringende zaken en storingen. Daarna hopen wij weer als team voor u klaar te staan!  

Lees het hele bericht
Vult u vaak uw CV-ketel bij en heeft u het gevoel dat de temperatuur in huis niet aangenaam is terwijl u de verwarming wel aan heeft? Dan is de kans groot dat de cv-leidingen in uw vloer lek zijn. Helaas zijn verwarmingsleidingen niet toegankelijk doordat ze zijn ingegoten in de vloer. Hoe vervangt u dan de lekke verwarmingsleiding? Wij hebben de oplossing! 

Lees het hele bericht
Als Premium Partner van Nefit mogen wij u tussen 1 juni en 31 augustus 2017 een mooi cadeau van Bosch aanbieden indien u een Nefit ketel, warmtepomp of zonneboiler aanschaft en laat installeren binnen deze periode.

Lees het hele bericht
In februari heeft Nefit aangegeven dat bij een bepaalde serie CV-ketels van de Topline preventieve vervanging van de brander noodzakelijk is. Het betreft de Nefit Topline-ketels die gemonteerd zijn tussen 01-01-2006 en 31-12-2009. Heeft u een Nefit Topline uit deze serie? Maak nu gebruik van de inruiloptie of laat ons de branders kosteloos vervangen tijdens het eerstvolgende reguliere onderhoud. 

Lees het hele bericht
Heeft u lekkage aan leidingen ten behoeve van radiatoren? Of uw leidingen nu ingegoten zijn in cement, een smeervloer of een andere dekvloer, met Novatube vervangen wij deze lekkende leidingen probleemloos.

Lees het hele bericht
Aardgas is een uitputbare energiebron. Met het oog op de klimaatneutrale samenleving, die wij in 2050 willen zijn, richt ook Installatiebedrijf Van Gilst zich op technologische ontwikkelingen voor alternatieve energie. Zo hebben wij onlangs 2 zonneboilers en een pelletketel geplaatst.

Lees het hele bericht
Schaf nu een nieuwe Nefit-ketel Topline of Trendline aan en profiteer van een gratis Nefit Easy Thermostaat ter waarde van €257,-! Maak een afspraak om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken via 0113-221873 of info@installatiebedrijfvangilst.nl . Deze actie is geldig tot en met 30-03-2017.

Lees het hele bericht
Het kan! Met uw eigen waterontharder. Met een waterhardheid van circa 8 dH is kalkaanslag in Zeeland aan de orde van de dag. Naast schade aan uw huishoudelijke apparaten, zorgt kalkhoudend water onder andere voor een hoger energieverbruik. Door een waterontharder aan te sluiten op de binnenkomende waterleiding van uw woning, wordt al het water dat binnenkomt via de leidingen onthard. 

Lees het hele bericht
 
 Oudere berichten