Direct contact (0113) 221873

Nieuws

Het is weer herfst. Voor velen hét moment om de ladder op te klimmen en de dakgoot te ontdoen van bladeren, takjes en andere viezigheid. Niet de leukste klus… Wilt u zelf niet meer ‘de goot in’ voor dat tijdrovende en gevaarlijke klusje? Schakel Installatiebedrijf Van Gilst in.

Lees het hele bericht
Jarenlang verzekerd van optimaal comfort, duurzame kwaliteit en moeiteloos besparen? Kies voor een Nefit Trendline HR-Ketel of één van de combinaties en ontvang tijdelijk tot €450,- retour van Nefit. Deze actie is geldig tot 28-02-2018.   

Lees het hele bericht
Installatiebedrijf Van Gilst in Goes staat garant voor professionaliteit, kwaliteit en vakbekwaam personeel. Dat combineert natuurlijk fantastisch met de hoogwaardige Duitse degelijkheid van Grohe. 

Lees het hele bericht
Wist u dat uw Sanibroyeur veel langer meekan dan ongeveer acht jaar? Goed jaarlijks onderhoud is het geheim. En verstandig gebruik natuurlijk. Daarmee verlengt u de levensduur van uw Sanibroyeur aanzienlijk!

Lees het hele bericht
Nederland wil in 2050 CO2-neutraal zijn. Als installatiebedrijf is het onze taak om klanten te informeren over de mogelijkheden voor alternatieve energie. Eerder schreven wij al over de geplaatse zonneboilers en pelletketel . Onlangs plaatsten wij een warmtepompinstallatie in Goes. 

Lees het hele bericht
Tot maandag 21 augustus 2017 is alleen onze storingsmonteur werkzaam. Daardoor blijven wij bereikbaar en beschikbaar voor dringende zaken en storingen. Daarna hopen wij weer als team voor u klaar te staan!  

Lees het hele bericht
Vult u vaak uw CV-ketel bij en heeft u het gevoel dat de temperatuur in huis niet aangenaam is terwijl u de verwarming wel aan heeft? Dan is de kans groot dat de cv-leidingen in uw vloer lek zijn. Helaas zijn verwarmingsleidingen niet toegankelijk doordat ze zijn ingegoten in de vloer. Hoe vervangt u dan de lekke verwarmingsleiding? Wij hebben de oplossing! 

Lees het hele bericht
Als Premium Partner van Nefit mogen wij u tussen 1 juni en 31 augustus 2017 een mooi cadeau van Bosch aanbieden indien u een Nefit ketel, warmtepomp of zonneboiler aanschaft en laat installeren binnen deze periode.

Lees het hele bericht
 
 Oudere berichten