Direct contact (0113) 221873

Nieuws

Wellicht heeft u uit de media vernomen dat er problemen zijn met de CV ketels van Nefit TopLine serie 2006 - 2009 tot en met 30 kW.  Stuur ons een mail om te controleren of uw toestel voorkomt in deze lijst . Noteer hierbij het bouwjaar, type en serienummer. Deze gegevens staan op een sticker linksboven op het toestel.

Lees het hele bericht
Jarenlang verzekerd van optimaal comfort, duurzame kwaliteit en moeiteloos besparen? Kies voor een Nefit Trendline HR-Ketel of één van de combinaties en ontvang tijdelijk tot €450,- retour van Nefit. Deze actie is geldig tot 28-02-2018.   

Lees het hele bericht
Dat is vervelend: een Cv-ketel die plotseling kuren vertoont, zeker nu het buiten kouder wordt. Gelukkig zijn veel storingen makkelijk en snel te verhelpen. De professionals van Installatiebedrijf Van Gilst uit Goes helpen u graag. Zo zorgen we dat u tijdens de feestdagen niet in de kou hoeft te zitten. 

Lees het hele bericht
Welkom op de website van Installatiebedrijf van Gilst! Tijdens de Kerstvakantie is onze storingsmonteur werkzaam. Vanaf maandagmiddag 8 januari staan wij weer op de gebruikelijke manier voor u klaar! Goede dagen toegewenst!

Lees het hele bericht
Het is weer herfst. Voor velen hét moment om de ladder op te klimmen en de dakgoot te ontdoen van bladeren, takjes en andere viezigheid. Niet de leukste klus… Wilt u zelf niet meer ‘de goot in’ voor dat tijdrovende en gevaarlijke klusje? Schakel Installatiebedrijf Van Gilst in.

Lees het hele bericht
Installatiebedrijf Van Gilst in Goes staat garant voor professionaliteit, kwaliteit en vakbekwaam personeel. Dat combineert natuurlijk fantastisch met de hoogwaardige Duitse degelijkheid van Grohe. 

Lees het hele bericht
Wist u dat uw Sanibroyeur veel langer meekan dan ongeveer acht jaar? Goed jaarlijks onderhoud is het geheim. En verstandig gebruik natuurlijk. Daarmee verlengt u de levensduur van uw Sanibroyeur aanzienlijk!

Lees het hele bericht
Nederland wil in 2050 CO2-neutraal zijn. Als installatiebedrijf is het onze taak om klanten te informeren over de mogelijkheden voor alternatieve energie. Eerder schreven wij al over de geplaatse zonneboilers en pelletketel . Onlangs plaatsten wij een warmtepompinstallatie in Goes. 

Lees het hele bericht
 
 Oudere berichten