Direct contact (0113) 221873

 Terug naar Nieuws.

Installatiebedrijf Van Gilst levert de kwalitatief hoogwaardige producten van Grohe

Installatiebedrijf Van Gilst in Goes staat garant voor professionaliteit, kwaliteit en vakbekwaam personeel. Dat combineert natuurlijk fantastisch met de hoogwaardige Duitse degelijkheid van Grohe. 

Grohe is een hoogwaardige Duitse producent van sanitair, opgericht in 1936. Sinds jaar en dag leveren ze prachtige producten voor keukens en badkamers: van wastafels en douches tot toiletten, baden en keukenkranen. Ook zijn ze producent van intelligente systemen die uw huis smart kunnen maken.  

Wij brengen al deze mooie producten graag bij u onder de aandacht. Denkt u na over een nieuwe keuken of badkamer? En ziet u wel wat in hoogwaardige degelijkheid van Grohe? Bij Van Gilst kunt u terecht voor deskundig advies. Samen met u verkennen we graag uw wensen en de mogelijkheden. Daarbij gaan wij net als u voor kwaliteit: Grohe kwaliteit, op ieder detail!

Behalve voor deskundig advies kunt u bij Installatiebedrijf Van Gilst terecht voor de levering en installatie van sanitair en complete badkamers. Wanneer u dat wenst, ontzorgen wij u geheel! Van opbouw tot het perfect schoon afleveren: Van Gilst plaatst uw sanitair en badkamer met veel aandacht en oog voor detail. Onze installateurs en loodgieters staan garant voor professionaliteit en kwaliteit. Ook maken wij uw badkamer in een handomdraai levensloopbestendig. En dit alles realiseren we binnen een dag! U zit dus niet weken in de rotzooi.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? En bent u geïnteresseerd in de mooie producten en mogelijkheden van Grohe? Kom dan zeker eens langs. Dan praten we u graag bij!

Foto's