Direct contact (0113) 221873

 Terug naar Nieuws.

Let op! Het is weer herfst: tijd voor schoonmaak van uw dakgoot?

Het is weer herfst. Voor velen hét moment om de ladder op te klimmen en de dakgoot te ontdoen van bladeren, takjes en andere viezigheid. Niet de leukste klus… Wilt u zelf niet meer ‘de goot in’ voor dat tijdrovende en gevaarlijke klusje? Schakel Installatiebedrijf Van Gilst in.

Wilt u voor eens en voor altijd uw dakgoten bladvrij houden? Dan is dakgootpreventie de oplossing voor u.

Uw dakgoot is onderhevig aan de weersinvloeden. Vooral in de herfst heeft de goot het zwaar. Uw goot raakt verstopt en het zuur van rotte bladeren tast het materiaal aan. Maar ook de UV-straling van het zonlicht heeft een ongunstige uitwerking. En wat dacht u van vogels, muizen of steenmarters die zich onder uw goot nestelen en deze ernstig kunnen beschadigen?

Dakgootpreventie biedt dé oplossing. Installatiebedrijf Van Gilst plaatst een speciaal rooster dat exact op de maat van uw bestaande goot wordt gemaakt. Dit zorgt ervoor dat bladeren, takjes en andere troep niet in de dakgoot terecht komen en deze verstoppen. Nu valt alles op het rooster en de wind doet de rest! Daarnaast weert het dakrooster maar liefst 60% van de UV-straling. Dit alles zorgt ervoor dat uw goot jaren langer meegaat. Ook voor dieren die uw goot beschadigen hebben wij een oplossing. Wij plaatsen schroot dat voorkomt dat dieren zich onder uw dak nestelen en deze aantasten.

Wilt u ook een onderhoudsvrije goot die jaren langer meegaat? Maak dan een vrijblijvende afspraak om te kijken wat Installatiebedrijf Van Gilst voor u kan betekenen.

Kom van dat dak af! Van Gilst ontzorgt u!

Behalve het plaatsen van het Dakgootpreventiesysteem of dierenschroot kunt u ook schoonmaak, onderhoud, reparatie en het eventueel vervangen van zinken- of kunststof dakgoten met een gerust hart aan onze vakmensen overlaten.

Is uw dakgoot lek of gescheurd?

Van Gilst kan uw dakgoot renoveren. Wij doen dit met het duurzame en onderhoudsarme EPDM afdichtingsmateriaal. EPDM is blijvend elastisch en goed bestand tegen UV-straling. Zo kunt u weer jaren met uw bestaande goot vooruit! Is uw dakgoot niet meer te redden? Dan kunnen wij deze vervangen door een nieuwe zinken of kunststof exemplaar. Vanaf de goot tot de hemelwaterafvoer en de riolering: alles wordt tot in de puntjes in orde gemaakt zodat u er jarenlang niet meer naar hoeft om te kijken.

Installatiebedrijf Van Gilst is dé Dakgootpreventie-dealer in de gemeenten Goes, Middelburg, Noord-Beveland, Reimerswaal en omstreken. Woont u elders? Geen enkel probleem, wij leveren vakmanschap én kwaliteit tot in België.

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvende offerte zodat u al deze herfst het dak niet meer op hoeft! Neem nu contact op.