Direct contact (0113) 221873

 Terug naar Nieuws.

Nooit meer uw douche, waterkoker of wasmachine ontkalken?

Het kan! Met uw eigen waterontharder.

Met een waterhardheid van circa 8 dH is kalkaanslag in Zeeland aan de orde van de dag. Naast schade aan uw huishoudelijke apparaten, zorgt kalkhoudend water onder andere voor een hoger energieverbruik. Door een waterontharder aan te sluiten op de binnenkomende waterleiding van uw woning, wordt al het water dat binnenkomt via de leidingen onthard. 

Zacht water biedt vele voordelen, zo heeft uw wasmachine minder wasmiddel nodig, zijn vlekken veel eenvoudiger verwijderd en drogen ramen op zonder strepen. Bovendien is zacht water bevorderlijk voor de huid. Huidproblemen zoals eczeem en psoriasis nemen in vele gevallen af, na plaatsing van een waterontharder.

Het plaatsen van de waterontharder is slechts een kleine ingreep. Bovendien is de waterontharder gemakkelijk uit het zicht te plaatsen. De afmetingen variëren afhankelijk van de gewenste capaciteit, maar zijn al verkrijgbaar vanaf 45x44x28cm (HxBxD). Hierdoor kan de waterontharder onder de trap, in de berging of in de kruipruimte geplaatst worden.

U heeft al een waterontharder vanaf € 1800,- inclusief montage. Bovendien heeft u er dankzij de lange levensduur maar liefst 30 jaar plezier van! Neem nu contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact opnemen