Direct contact (0113) 221873

 Terug naar Nieuws.

Actie verlengd tot 28-02-2018! Ontvang tijdelijk tot €450,- retour van Nefit

Jarenlang verzekerd van optimaal comfort, duurzame kwaliteit en moeiteloos besparen? Kies voor een Nefit Trendline HR-Ketel of één van de combinaties en ontvang tijdelijk tot €450,- retour van Nefit. Deze actie is geldig tot 28-02-2018.   

Nefit TrendLine II is de nieuwste generatie hoogwaardige HR-kwaliteitsketel. Betrouwbaar, compacte vormgeving en 'future proof'. En met nog betere prestaties, want een Nefit TrendLine II kan u een besparing opleveren van maar liefst € 199,- tot meer dan € 300,- per jaar als uw huidige ketel nog geen Hoog Rendement-ketel is! 

Naar de betrouwbare Nefit TrendLine II heeft u geen omkijken. U hoort zelfs niet eens dat u hem in huis heeft. Zelflerende Nefit-technologie zorgt automatisch voor ongestoord functioneren en maximaal warmte- en warmwatercomfort. De Nefit TrendLine II is uitgerust met de revolutionaire High Speed warmtewisselaar en een Low Energy pomp en is bovendien voorbereid op andere gassamenstellingen.

Met de Nefit TrendLine II HR-ketel en de slimme Nefit Easy thermostaat bent u klaar voor de toekomst. Altijd automatisch het comfort dat u wilt en toch een lage energierekening. Als Nefit Premium Partner geven wij maar liefst 7 jaar garantie op onderdelen van Nefit TrendLine II. Daarnaast kunt u ook kiezen voor andere duurzame oplossingen van Nefit. Denk hierbij aan een warmtepompsysteem of zonneboilersysteem. Afhankelijk van uw keuze ontvangt u nu tijdelijk ook nog eens €100,- tot  €450,- retour van Nefit. Vraag naar de actievoorwaarden.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak via: info@installatiebedrijfvangilst.nl of 0113-221873.