Direct contact (0113) 221873

 Terug naar Nieuws.

Inruiloptie of preventieve vervanging branders Nefit TopLine-ketel

In februari heeft Nefit aangegeven dat bij een bepaalde serie CV-ketels van de Topline preventieve vervanging van de brander noodzakelijk is. Het betreft de Nefit Topline-ketels die gemonteerd zijn tussen 01-01-2006 en 31-12-2009. Heeft u een Nefit Topline uit deze serie? Maak nu gebruik van de inruiloptie of laat ons de branders kosteloos vervangen tijdens het eerstvolgende reguliere onderhoud. 

Nefit benadrukt dat de vervanging preventief is. De reden voor de vervanging is dat de brander mogelijk niet voldoende wordt aangesloten. Dit heeft te maken met de branderklemmen, die in enkele gevallen niet goed sluiten, met als gevolg dat er binnenin het toestel rookgassen kunnen ontsnappen. In sommige gevallen is hierdoor smeltschade ontstaan aan de binnenzijde van het toestel. 

Wegens het bericht van Nefit is er een grote vraag naar deze branders ontstaan, waardoor deze op korte termijn niet voldoende leverbaar zijn.

Nefit streeft ernaar dat de branders in alle betrokken toestellen voor 31-12-2018 zijn vervangen. In opdracht van Nefit zullen wij de branders in deze serie CV-ketels kosteloos vervangen tijdens het eerstvolgende reguliere onderhoud. Voor een vervanging buiten het reguliere onderhoud om, dienen wij de kosten bij de eigenaar van de ketel in rekening te brengen. Alle CV-ketel eigenaren van de Nefit Topline uit de betreffende serie zijn ingelicht over de preventieve vervanging van de brander.

Inruiloptie Nefit TopLine

Als alternatief voor de preventieve vervanging van de branders kunt u nu gebruik maken van de Nefit TopLine-Inruiloptie. Download de informatiebrochure of vraag naar de mogelijkheden. 

U kunt ons telefonisch bereiken via 0113-221873 of per mail via info@installatiebedrijfvangilst.nl.Downloads

Informatiebrochure TopLine-Inruiloptie