Direct contact (0113) 221873

 Terug naar Nieuws.

Storing van uw CV-ketel tijdens de feestdagen?

Dat is vervelend: een Cv-ketel die plotseling kuren vertoont, zeker nu het buiten kouder wordt. Gelukkig zijn veel storingen makkelijk en snel te verhelpen. De professionals van Installatiebedrijf Van Gilst uit Goes helpen u graag. Zo zorgen we dat u tijdens de feestdagen niet in de kou hoeft te zitten. 

Blijf warm in de winter

Een goed werkende Cv-ketel is zeker in de wintermaanden van groot belang. Goed periodiek onderhoud zorgt voor zekerheid. Toch kan er altijd iets misgaan. Er treedt een storing op en u zit in de kou…. Sommige storingen kunt u zelf verhelpen. Zo kunt u vaak een storingscode aflezen. In de handleiding van uw ketel leest u dan wat u moet doen. Lukt het niet? Ga dan zeker niet zelf ‘klussen’. Want voor u het weet bent u nog verder van huis. 

Installatiebedrijf Van Gilst is ook tijdens de kerstvakantie bereikbaar

Wil u dat uw storing snel en vakkundig wordt verholpen? Bel dan snel met Installatiebedrijf Van Gilst uit Goes. Wij zijn de gehele kerstvakantie door bereikbaar. Geen vaste klant? Geen probleem: wij laten niemand in de kou staan.

Mocht het probleem toch te groot zijn of tot de conclusie komen dat uw ketel z’n langste tijd heeft gehad, dan zorgen wij ook in de kerstvakantie voor een alternatief. Wij adviseren u graag en installeren snel en vakkundig een nieuwe en vaak ook veel zuiniger ketel. Zo kunt u zonder zorgen en warm het nieuwe jaar in.

Goede jaarwisseling toegewenst! We staan ook in 2018 weer graag voor u klaar!