Direct contact (0113) 221873

 Terug naar Nieuws.

Verleng de levensduur van uw Sanibroyeur

Wist u dat uw Sanibroyeur veel langer meekan dan ongeveer acht jaar? Goed jaarlijks onderhoud is het geheim. En verstandig gebruik natuurlijk. Daarmee verlengt u de levensduur van uw Sanibroyeur aanzienlijk!

Veel mensen kennen de producten van Sanibroyeur. Dat is niet voor niets: het is dé uitkomst bij veel verbouwingen. Sanibroyeur stelt u namelijk in staat om een toilet, keuken of badkamer op ieder gewenste plek in huis te realiseren. De slimmigheid schuilt in een vermaal- een pompsysteem. Daardoor kunt u een toilet kunt aansluiten op een smalle afvoerleiding. De aanleg van grote dikke leidingen is dus niet nodig. Het systeem wordt ook veel gebruikt in kleine schepen en jachten.

Onderhoud en zorgvuldig gebruik is het halve werk!

Wel is er iets om rekening mee houden. Zo horen we van veel klanten dat een Sanibroyeur ‘maar’ acht tot tien jaar meegaat. Als erkend installateur en servicepartner van SFA Benelux merken we dit ook in de praktijk. Gelukkig is er een duurzame oplossing. Goed onderhoud kan de levensduur van uw Sanibroyeur flink oprekken, tot wel vijftien jaar! En eigenlijk is dat niet zo vreemd. Net als ieder ander apparaat dat u dagelijks gebruikt, krijgt een Sanibroyeur nogal wat te verstouwen. Hoe sterk en krachtig ook: onderhoud mag dan eigenlijk niet uitblijven.

Maar er is meer. Zo kunt u ook zelf zorgen dat problemen uitblijven. De sleutel ligt in zorgvuldig gebruik. Zo is uw Sanibroyeur niet geschikt voor hygiëneproducten die simpelweg niet in het toilet thuishoren. Denk aan maandverband, tampons of vochtig toiletpapier. En mocht er toch een probleem optreden, ga dan niet in de weer met chemische ontstoppingsproducten. Zij kunnen het mechanisme nodeloos beschadigen, met alle gevolgen van dien.

Een servicebeurt per jaar doet wonderen

Als erkend installateur en servicepartner van SFA Benelux hebben we ruime ervaring met het onderhoud van Sanibroyeurs. Wanneer het nodig is verzorgen wij de plaatsting van een nieuwe Sanibroyeur voor u. Daarbij zetten wij onze ruime ervaring natuurlijk graag in. Een servicebeurt per jaar doet al wonderen. Tijdens het onderhoud kijken we uw Sanibroyeur helemaal na. Ook ontkalken we uw apparaat en reinigen we alle onderdelen met een speciaal schoonmaakmiddel. Daarna is uw Sanibroyeur weer zo goed als nieuw!

Wilt u meer informatie? Neem contact op met Installatiebedrijf Van Gilst in Goes.