Direct contact (0113) 221873

 Terug naar Nieuws.

Warmtepompinstallatie geleverd en geïnstalleerd in Goes

Nederland wil in 2050 CO2-neutraal zijn. Als installatiebedrijf is het onze taak om klanten te informeren over de mogelijkheden voor alternatieve energie. Eerder schreven wij al over de geplaatse zonneboilers en pelletketel. Onlangs plaatsten wij een warmtepompinstallatie in Goes. 

Warmtepomp is duurzaam en milieuvriendelijk

In Goes plaatsten wij een Nefit EnviLine warmtepompinstallatie in combinatie met zonneboilers en zonnecollectoren. Een warmtepompinstallatie is energiezuinig doordat de pomp warmte uit de buitenlucht haalt. Deze installatie kan uw woning zowel verwarmen als koelen. Een duurzame en milieuvriendelijke totaaloplossing die bovendien onderhoudsvriendelijk is. De Nefit Enviline is één van de meest duurzame warmtebronnen. Zelfs bij een buitentemperatuur van -20 graden Celcius kan de warmtepomp warmte uit de buitenlucht halen.

Energieverbruik op de meter naar 'nul' 

Buitenlucht is gratis, er is slechts elektriciteit nodig om de pomp te laten draaien waardoor het gasverbruik op de meter naar 'nul' kan. Indien er een combinatie zou worden gemaakt met zonne-energie geldt dit ook voor het energieverbruik. Bij de woning in Goes hebben wij vloerverwarming als hoofdverwarming geinstalleerd. De buitenlucht wordt door de warmtepompinstallatie gebruikt voor zowel het verwarmen als het koelen van de woning via vloerverwarming. De zonnecollectoren in combinatie met de 120 liter zonneboiler + 50 liter buffer voor de CV verzorgt warmte voor het water in de woning. De totale installatie is geplaatst tegen een wand van 3 meter breed x 2 meter hoog. 

Wij voorzien zowel nieuwbouwwoningen als bestaande woningen van installaties die hier (volledig of deels) in voorzien. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een warmtepompinstallatie voor uw woning? Neem contact met Installatiebedrijf van Gilst op voor een adviesgesprek. Aan de hand van de gewenste verwarmingscapaciteit, grootte en isolatiewaarde van uw woning, geven wij een vrijblijvend advies. 

Vrijblijvende adviesgesprek aanvragen

Foto'sDownloads

Nefit Enviline